re1400x161

Koude voorgerechten

  • parmahesp en meloen 21 Euro
  • fijn gesneden verse zalm 20 Euro
  • fijn gesneden rundsvlees, champignons, parmesan, citroen en rucolasalade 22 Euro

Warme voorgerechten

  • kaaskroketten 10 Euro
  • champignons met escargots in lookboter 15 Euro
  • mosselen en venusschelpen met peper en witte wijn 16 Euro
  • mosselen geflambeerd met room, mosterd en bieslook 17 Euro

Hoofdgerechten

  • kalfslapje, tomaten,look 22 Euro
  • kalfslapje met hesp,kaas,fijn gesneden groentjes en witte wijn 22 Euro
  • kalfsrollade gevuld met hesp en kaas, champignons en room 22 Euro
  • gegrilde kippenfilet 17 Euro
  • kip met room, champignons, geflambeerd 21 Euro
  • kip met paprika, olijven, champignons, tomaten 21 Euro
  • kalfslapje, tomaten,look 22 Euro
  • kalfslapje met hesp,kaas, groentjes en witte wijn 22 Euro

Hoofdgerechten (vervolg)

  • kalfsrollade gevuld met hesp en kaas en room 22 Euro
  • gegrilde kippenfilet 17 Euro
  • kip met room, champignons, geflambeerd 21 Euro
  • kip met paprika, olijven, champignons, tomaten 21 Euro
  • gegrilde zalm 19 Euro
  • tonijn, tomaten, kappertjes, artisjokken enajuin 24 Euro
  • kabeljauw met kerstomaten, ajuin en witte wijn 22 Euro
  • zeetong gegrild 22 Euro
  • zeetong met witte wijnsaus, citroen en kappertjesĀ 24 Euro
  • gegrilde filet puur 24 Euro
  • gegrilde filet puur met tomatensaus en look 26 Euro
  • gebakken filet puur, geflambeerd met room 26 Euro
  • gegrilde lamskroon 25 Euro

Dessertkaart

  • Mousse au chocolat 6 Euro
  • Dame blanche 7 Euro
  • Bresilienne 7Euro
  • Sorbet citroen, limoen of ananas 7 Euro
  • Panna Cotta 7 Euro
re1400x161